Požarna varnost

Gasilni aparati

Vaš gasilnik oz. gasilni aparat pregledamo ali deluje brezhibno po navodilih proizvajalca. Preizkusimo ga ali deluje v skladu z veljavnimi standardi. Že uporabljene gasilnike vam napolnimo. Po potrebi vam izrabljene ali pokvarjene dele gasilnika tudi zamenjamo. Gasilnike označujemo o njihovem brezhibnem delovanju ter vodimo njihovo evidenco.

S strani Uprave RS za zaščito in reševanje smo pooblaščeni kot izvajalci za vzdrževanje ročnih in prevoznih gasilnih aparatov znamke Fipis, Pastor, Gloria, Total, Gallus in A.B.M. Victoria. Naše storitve obsegajo tudi pregled gasilnikov oz. pregled gasilnih aparatov na širšem območju Pomurja oz. v naslednjih krajih: Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Kuzma, Lendava, Moravske toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Rogašovci, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana.

Hidranti

Vaš hidrant pregledamo ali deluje brezhibno po navodilih proizvajalca in preizkusimo, ali deluje v skladu z veljavnimi standardi. Po potrebi vam izrabljene ali pokvarjene dele hidranta tudi zamenjamo. Hidrante označujemo o njihovem brezhibnem delovanju ter vodimo njihovo evidenco. Pooblaščeni smo za preglede hidrantov na širšem območju Pomurja oz. v naslednjih krajih: Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Kuzma, Lendava, Moravske toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Rogašovci, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana. Pregledi hidrantov se izvajajo enkrat letno.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več