O nas

Podjetje je začelo s svojim delovanjem v obliki samostojnega podjetništva, 2004 leta pa se je podjetje preoblikovalo v GasiMa, servis gasilnih aparatov d.o.o..

Ponujamo vam širok izbor storitev s področja požarne varnosti. V podjetju imamo dva zaposlena, ki bosta vestno in skrbno opravila svoje delo. Naša osnovna dejavnost je pregled gasilnikov, pregled gasilnih aparatov, pregled hidrantov ter servisiranje gasilnih aparatov, servisiranje gasilnikov. Naše storitve opravljamo na širšem območju Pomurja oz. v naslednjih krajih: Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Kuzma, Lendava, Moravske toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Rogašovci, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana.

Za vas

  • Pregledamo gasilnik
  • Preizkusimo gasilnik
  • Napolnimo gasilnik
  • Izrabljene in pokvarjene dele gasilnika zamenjamo
  • Gasilnike označimo o njihovem brezhibnem delovanju

S strani Uprave RS za zaščito in reševanje smo pooblaščeni kot izvajalci za vzdrževanje ročnih in prevoznih gasilnih aparatov.

Uradni list RS, št. 108/2004 z dne 7. 10. 2004;

Delo nam narekuje v Pravilnik o minimalnih tehničnih in drugih pogojih za vzdrževanje ročnih in prevoznih gasilnih aparatov.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več